Söndagsbrus: ”Flygelbus med Felicia Nielsen” (för ålder 4–7 år)

Söndagsbrus poster

Event poster

Workshop

FRI ENTRÉ!

15 platser/grupp plus medföljande vuxna, 45 – 60 minuter

Lek- och musikworkshop med inriktning nutida musik och improvisation. En interaktiv musikföreställning där vi utifrån en saga undersöker en preparerad flygel och dess klanger. En dag hittar Felicia en flygel med brutet ben i ett övergivet kafé. Ägaren säger: Flygeln ska kastas! Men flygeln vill inte bli slängd. Rädda mig! viskar den. Jag vill sjunga för dig och alla andra, jag är snart 100 år men jag sjunger fortfarande mycket bra. Hur ska Felicia få hem en hel flygel? Tur att hon får hjälp av stadens alla duvor.

Felicia Nielsen är verksam pianist, pedagog och jobbar med interaktiva musikföreställningar utifrån sagor. Hon är aktuell med skivan ”Mors Dag” inspelad på en funnen och räddad flygel. ”Med elvisp, inspelade mansröster och flygel skapar Felicia Nielsen ett eget och svårdefinierat universum. DN:s Johannes Cornell fascineras av en föreställning med många dimensioner.” Dagens Nyheter 20 februari 2023.

Kontakt: nielsenfelicia@gmail.com 070 731 7154

ANMÄLAN till samtliga workshops via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfeGBsKYSzuYcSLGu-ASv6Tbrwxaps…
Ange namn, vilket datum och vilken workshop anmälan gäller samt antal barn/vuxna som deltar.
Plats: Fylkingen, Torkel Knutssonsgatan 2 i Stockholm, T Mariatorget.

För information om en specifik workshop, kontakta ansvarig för aktuellt datum. Producent för Söndagsbrus, Anke Laerenbergh, nås på ankelaerenbergh@gmail.com och mobil 076 327 63 08.

Illustration och design: Iris Hautaniemi