ONSDAG MED DEREK HOLZER (USA) OCH MARCELEO AQUIRRE (ARG)

TIS 27/11 KL 17.00 - 21.00 PURE DATA OSCILLATION OVERTHRUSTER, EN PD-WORKSHOP MED DEREK HOLZER
Derek Holzer som gästspelar på Fylkingen tillsammans med Marceleo Aquirre i morgon (se nästa programpunkt) är en gudabenådad laptopmusiker och PD-programmerare, vi passar därför på att anordna en PD-workshop med Derek!
Denna hands-on workshop kommer att fokusera på användandet av oscillatorer, filter återkoppling och brus. Du kommer få hjälp att skapa dina egna självmodulerande/genererande ljudsystem, skapa de där klassiska analogljuden och generera brutala clicks-n-cuts. Om du hellre vill hänge dig åt en totalt utflippad noise-orgie går det jättebra och du kommer få hjälp att nå dina drömmars mål! Egen laptop med Pure Data Extended installerad (http://at.or.at/hans/pd/installers.html) samt hörlurar medtages.
Avgift: 50 kr, anmälan till intermedia [AT] fylkingen.se.
ONS 28/11 KL 19:30 ONSDAG MED DEREK HOLZER (USA) OCH MARCELEO AQUIRRE (ARG)
Esoteriska analog-droner möter Goregrind-sång och perkussiv brutalitet. Métal de la mort électroacoustique. Sun Ra spielt Free Death.
Derek Holzer (USA) är ljudkonstnär med radiobakgrund. Han är en av de nya heta stjärnorna inom live-elektronikscenen och kombinerar ofta analoga syntar med sin laptop. Marceleo Aquirre (Argentina) är en autodidakt slagverkare och sångare vars säregna musik kan bestå av allt ifrån skira och delikata pulser till högoktanig noise. Eftersom Derek är en hejare på PD passar vi på att anordna en PD-Workshop med Derek (se föreg. programpunkt).
Entré: 80 / stud 60.
FYLKINGENPRODUKTION