Söndagsbrus: ”Ljudvärldar med Gus Loxbo och Anke Laerenbergh” (för ålder 6–9 år)

Söndagsbrus poster

Event poster

Workshop

FRI ENTRÉ!

15 platser plus max en medföljande vuxen per barn, 1,5 timmes workshop

Skaparverkstad för instrument av återvunnet material, lek med ljud och form. Vi utforskar våra ljudande alster och tar hjälp av kontaktmikrofoner för att skapa ljudvärldar där även de minsta ljuden får ta plats. Pröva vilka ljud som görs av en gummisnodd spänd över en kesoburk förstärkt i ett fett högtalarsystem.

Gus Loxbo är aktiv inom jazz och experimentell musik. Spelar kontrabas, gitarr, såg, elektronik i grupper som Pombo, Silence Blossoms m.fl. med ett antal skivsläpp i ryggen (bl.a. på eget skivbolag). Verkar även som kompositör inom elektroakustisk musik och med teater, dans och performance.

​​Anke Laerenbergh är en tvärdisciplinär konstnär och har arbetat inom dans, kostym och scenografi för scenkonst och film. 2021 skapade Anke barnföreställningen Eldflugan. Som pedagog i kreativa workshops för barn har hon varit verksam på bland annat Artipelag och för Gränslandet – symfonisk fest.

Kontakt: ankelaerenbergh@gmail.com 076 327 63 08

ANMÄLAN till samtliga workshops via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfeGBsKYSzuYcSLGu-ASv6Tbrwxaps…
Ange namn, vilket datum och vilken workshop anmälan gäller samt antal barn/vuxna som deltar.
Plats: Fylkingen, Torkel Knutssonsgatan 2 i Stockholm, T Mariatorget.

För information om en specifik workshop, kontakta ansvarig för aktuellt datum. Producent för Söndagsbrus, Anke Laerenbergh, nås på ankelaerenbergh@gmail.com och mobil 076 327 63 08.

Illustration och design: Iris Hautaniemi