Söndagsbrus: ”Quest – sounds and symbols": improvisation, repetition och framförande med Eva Sidén (för ålder 14–18 år)

Söndagsbrus poster

Event poster

Workshop

FRI ENTRÉ!

8 platser plus max en medföljande vuxen per barn, 2, 5 timmars workshop

Vi komponerar fritt med ljud, spelar och skapar ett bildpartitur/grafiskt partitur av musiken tillsammans. Fokus på grundläggande musikelement och på hur man kan bygga upp musik genom improvisation och teckna ned det utan noter. Eva kommer att visa och spela exempel på grafiska stycken på flygeln. Deltagarna kan ha med egna instrument (även dator) eller använda befintliga ljudkällor som flygel, röst eller slagverk. Avslutas med repetition och framförande för dem som vill.

Eva Sidén är tonsättare, konsertpianist och ljudkonstnär samt konstmusikpedagog i piano och komposition. Hon konserterar och komponerar instrumental och elektroakustisk musik, musikdramatik, musik till dans och teater, samt ljudkonst och audiovisuella verk. Hon är utbildad pianosolist samt utbildad i komposition vid bland annat Academy of Performing Arts i Prag; Janáček Academy of Performing Arts i Brno; vid Ircam, Paris samt i ljudkonst vid Kungliga konsthögskolan i Stockholm.

Kontakt: evasidenmusik@gmail.com 073 996 7449

ANMÄLAN till samtliga workshops via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfeGBsKYSzuYcSLGu-ASv6Tbrwxaps…
Ange namn, vilket datum och vilken workshop anmälan gäller samt antal barn/vuxna som deltar.
Plats: Fylkingen, Torkel Knutssonsgatan 2 i Stockholm, T Mariatorget.

För information om en specifik workshop, kontakta ansvarig för aktuellt datum. Producent för Söndagsbrus, Anke Laerenbergh, nås på ankelaerenbergh@gmail.com och mobil 076 327 63 08.

Illustration och design: Iris Hautaniemi