Söndagsbrus: "Danceoke" med Alica Tserkovnaja (ålder 8–11 år)

Söndagsbrus poster

Event poster

Workshop

FRI ENTRÉ!

15–20 platser för barn och vuxna, 1,5 timmes workshop

DANCEOKE – häng med, härma eller gör eget! I denna workshop ger vi oss ut på ett ljudligt och dansigt äventyr. Med utgångspunkt i hur ljudets vibrationer och rytm påverkar kroppens tillstånd och föreställningsförmåga, prövar vi vad dans och lyssnande kan vara.
Workshopen leds av Alica Tserkovnaja och tillsammans leker vi genom rörelse, fantasi och improvisation till olika typer av musik och ljud. Vi utforskar rummet fysiskt, lyssnar och fantiserar kroppsligt hur vi vill röra oss. I slutet av workshopen bjuds det på frukt, och fika. Du som är nyfiken eller gillar att dansa, lyssna på musik och vara tillsammans med andra är hjärtligt välkommen, även vuxna får vara med. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av dans för att delta. Vi ses!

Alica Tserkovnaja arbetar med scenkonst genom dans, musik, text och performance. Hon är intresserad av livemötets potentialer, rytm och interdisciplinära samarbetsprocesser. Som pedagog har Alica arbetat i didaktiska projekt internationellt och nationellt bland annat för Verbier Festival och Musikhögskolan i Malmö. Alica innehar ett årsresidens på produktionshuset SITE.

Kontakt: alica.tserkovnaja@gmail.com, https://alicatserkovnaja.com

ANMÄLAN till samtliga workshops via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfeGBsKYSzuYcSLGu-ASv6Tbrwxaps…
Ange namn, vilket datum och vilken workshop anmälan gäller samt antal barn/vuxna som deltar.
Plats: Fylkingen, Torkel Knutssonsgatan 2 i Stockholm, T Mariatorget.

För information om en specifik workshop, kontakta ansvarig för aktuellt datum. Producent för Söndagsbrus, Anke Laerenbergh, nås på ankelaerenbergh@gmail.com och mobil 076 327 63 08.

Illustration och design: Iris Hautaniemi