Söndagsbrus: ”Blyertsbarriär” med Ann Rosén (11–14 år)

poster

Event poster

Workshop

FRI ENTRÉ!

8 platser plus max en medföljande vuxen per barn, 2 timmars workshop

Vi skapar musik, bilder och partitur med papper, blyerts och "barriärsyntar". Barriärer kan vara både motstånd och skydd, ge energi och nya lösningar. Deltagarna får skapa bilder, bilderna sätts samman till berättelser som blir partitur och musik. Vi pratar om ljud och barriärer. Med blyertsens motstånd och ledande förmåga skapar vi musik enligt ett skapande skola-koncept.

Ann Rosén är ljudkonstnär, kompositör och medgrundare av Syntjuntan, en trio kompositörer som under ett tiotal år tillsammans med publiken sydde syntar att framföra elektroakustisk musik på. Nyligen har Ann Rosén fått stor uppmärksamhet för projektet Drawing Sessions, där ledande grafit kopplas till datorer som skapar musik i stunden, medan hon ritar.

ANMÄLAN till samtliga workshops via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfeGBsKYSzuYcSLGu-ASv6Tbrwxaps…
Ange namn, vilket datum och vilken workshop anmälan gäller samt antal barn/vuxna som deltar.
Plats: Fylkingen, Torkel Knutssonsgatan 2 i Stockholm, T Mariatorget.

För information om en specifik workshop, kontakta ansvarig för aktuellt datum. Producent för Söndagsbrus, Anke Laerenbergh, nås på ankelaerenbergh@gmail.com och mobil 076 327 63 08.

Illustration och design: Iris Hautaniemi