ANONYMA ALKEMISTER 8 - INGA HELGONS NATT, I EN ANNAN TID

anonyma-alkemister-poster

anonyma-alkemister-poster

Konsert

J.Ö.S
Jhm_0225
Sonja Tofik
Anonyma Alkemister Aural

OBS, slutet sällskap, maila namn och personnummer till:
anonymaalkemister@gmail.com

J.Ö.S [iDEAL Recordings, NECRO INVEST]
J.Ö.S musik kan beskrivas som synthesizerbaserad sci-fi- och skräckmusik. Inspirerad av 80-talets VHS-kultur i allmänhet och dess spegling av de framtida teknologiska framstegens skuggsidor i synnerhet skapar J.Ö.S sin egen version av ett nutida soundtrack till en grå trasig framtid. En framtid där muterade varelser och felprogrammerade cyber-poliser tagit över och överlevnad är den enda prioriteringen.
https://necroinvest.bandcamp.com/album/j-s-morbid-decay

Jhm_0225
JHM_0225 tillverkar ljudlandskap som sammanflätar folkmusik och trumbreaks med drones och böljande basslingor. Med utgångspunkt i samtida dansmusik samt äldre musik från Dalarna och Armenien samsas det stökiga och snabba med djup och rymd i improviserade multidimensionella liveset.
https://soundcloud.com/jensmasimov
http://jensmasimov.com

Sonja Tofik [Moloton]
Sonja Tofik skapar intim och melankolisk experimentell musik. Hennes förvrängda och långsamt invaggande synthslingor paras med folkinspirerade vokalmelodier och fältinspelningar. Hon fokuserar på repetitiva lager och strukturer av analog och digital syntes, samplade texturer samt röst och hämtar inspiration från modeller av den mänsklig naturen och begrepp om andlighet i moderna civilisationer.
https://moloton.bandcamp.com/album/anomi

Anonyma Alkemister Aural [SVSI]
Den dödföddes uppvaknande sker då förmultningen är fullständig. De Anonyma Alkmemisterna vandrar vidare ur smuts och slagg in i framtidens frälsande omfamning. I drömmarnas trädgård tar de fem andetag var dag. Värker fram morgondagens solstrålar genom vintermörkrets sista månstenar.
https://anonymaalkemister.bandcamp.com

Entré: 150 SEK
Medlemsproduktion: Per Åhlund