Agnes Mercedes - release, Maymouth & Hara Alonso

Datum: 
27 Mar 2019 - 19:00

AGNES MERCEDES bjuder på releasekonsert för sitt nya album Havsandemoner som evolverats ur vågornas nyanser, bruset, suset och dess dånande drones. Vidare genom en skärande djupdykning ner i det vidunderliga undret av korallskimrande diftonger och marelds mönster, ur tystnaden mellan Koli och jordkroppens inre glödande hjärta.

Som barn öppnade hon dörren mot världsalltet tillsammans med det knarrande pianot Tuni mitt emellan två weeping windows, så fortsatte in/utforskningen på musikhögskolan i gråzonenens hazegrace, med tentakler som utvidgat sina turnéturer till världens ände. Havsandemoner ges ut på vinyl inramat av Agnes kolorerade herbarium, ordornament och dimma ♨︎ Waves goes: https://open.spotify.com/track/2SDEaSYomEdSEKVZ9mUK0V

﹡ II ⏀ II ⏄ II ⏀ II ﹡

MAYMOUTH - Jag är såå himla glad att även kunna presentera Maymouth denna kväll! Som evolverats, transformerats ur bandet Sonjagon - båda sedan länge bland min favoritmusik. -Agnes Mercedes

https://open.spotify.com/track/5wyBjNMIAJW69ogoS6dcoy

﹡☽♦︎☾﹡

PIANOÏSE // Hara Alonso

Hara Alonso bjuder på Pianoïse - elektronisk expansion av akustiskt piano genom sammandrabbningen av konventionell och utökad spelteknik, realtidsbehandling, algoritmisk musik och modulära synthar.

Hara Alonso är en pianist och ljuddesigner. Hennes arbete evolverar musiken genom ny teknik och fysiska uttryck. Fysikalitet är ett centralt element i hennes skapande, därför har hon uppfunnit några unika kroppsgränssnitt för elektronisk musik. I hennes soniska universum samexisterar det radikala med det intima, den organiska med syntetiska, den akustiska med den digitala. Hara är baserad i Stockholm och är en frilansmusiker som samarbetar i olika dans-, cirkus- och pedagogikprojekt.

https://www.haraalonso.com

Max Park Sigbjörn kommer bjuda på DJ-kristyr på det hela med musik från sin suveräna samling ✦

!Hjärtligt välkomna! ..rakt in i allt med oss
tomtebloss
*

VAR: Fylkingen // är fartyget
NÄR: Portalen öppnar kl 19
ENTRÉ: 100kr/80kr för studerande

Endast kortbetalning i dörr och bar
cash eller switch för merch

*.*

Medlemsproduktion: Agnes Mercedes