Doc Lounge: Leslie Brinner premiärvisningen + samtal

Doc Lounge Stockholm bjuder in till en kväll där vi pratar om musik, ungdomen och maskulinitet med premiärvisningen (!!!) av filmen Leslie Brinner, hos Fylkingen i Münchenbryggeriet, Torkel Knutssongatan 2.

Leslie Brinner följer Malmöartisten Leslie Tay inför släppet av sitt debutalbum, blandat med scener från uppväxten. Materialet till filmen sträcker sig under 15 år. Filmen är ett närgånget porträtt av en av Sveriges starkast lysande r’n’b-stjärnor och en film som med en finkänslig skörhet skildrar drömmar och kreativitet samt utmanar normer kring manlighet.

Filmen fångas upp med ett följande samtal om musik, mansnorm och maskulinitet i allmänhet modererat av Tanvir Mansur, styrelseledamot Make Equal. Deltar gör Tomas Amanuel, Höj Rösten och Martin Odh, MÄN & killfrågor.se . Samtalet kommer vara på svenska. Filmen är på svenska och kommer visas med engelsk undertext.

-

Biljetter kommer säljas i dörren via Swish eller kontanter. Ordinarie pris 100: - Reducerat 80: -

Det går även att förköpa biljetter här: http://bit.ly/DLSLeslie

Visningen sker med hjälp av stöd från Stockholms Stad och Stockholms Läns Landsting.

▼PROGRAM▼

18.00 Dörrar
19.00 LESLIE BRINNER
20:20 Samtal om maskulinitet, musik och representation. Kvällens moderator: Tanvir Mansur, skribent och styrelseledamot i Make Equal. Deltagare TBA.
21:00 Bar och musik

Filmen visas med engelsk text / The screening will be in Swedish with English subtitles

Mer info:
http://doclounge.se/node/3159

Facebook:
http://bit.ly/DLSLeslieFB

-

Samproduktion med Doclounge