Club:ovisation #54 Solospecial

Datum: 
19 Jun 2016 - 19:30

Välkomna till Club:ovisation. Den här kvällen är det solospecial där tre musiker belyser olika sätt att angripa soloformatet.

Vilhelm Bromander - kontrabas

I slutet av augusti släpps Vilhelms solodebut "oh lord give me strange" på Portugisiska Creative Sources. Den här kvällen blir det en försmak av vad vi kan vänta oss på skivan: subharmoniska interferenser, intonation och svängningar, multiphonics och en formmässig stramhet. Långa skeenden där smådetaljer som annars förbises blir de musikaliska byggstenarna.

https://soundcloud.com/vilhelm-bromander

Katt Hernandez - fiol

Med en ny soloskiva SO(U)LEN(SKIN(NER) på gång på Fylkingen Rec är virvelvinden Katt Hernandez hetare än någonsin. Den här kvällen spelar hon solo på sin fiol där hela världar av sound samsas i ett unikt fantastiskt flöde.

https://soundcloud.com/katthernandez

Sten Sandell - flygel

Det behövs kanske ingen större beskrivning av Stens musik. En nestor för den improviserade musiken, känd från b.la. gruppen GUSH och har spelat med allt och alla inom den europeiska improvisationsmusiken. Sten spelar med en otrolig tyngd, tydlighet och skärpa oavsett sammanhang och alltid med sin egna angelägna röst.

https://stensandell.bandcamp.com/

Välkommen!

------------------------------------------------

Dörrarna öppnar kl 19:30.

Entré: 80 kr, 60 kr (studerande/medlemmar).
Endast kortbetalning

------------------------------------------------
Medlemproduktion: Vilhelm Bromander

BilagaStorlek
Clubovisation.jpg28.86 kB