Fylkingen och Sound of Stockholm presenterar: skolföreställning TILLSAMMANS

Barnföreställning
Festival

Under Sound of Stockholms årliga internationella festival för ny musik och ljudkonst, 3-7 november, händer det grejor på Fylkingen, en av Sveriges viktigaste och mest anrika scener för nyskapande musik. Det arrangeras ett stort antal konserter både för stora och små, och bland dem finns ett helt unikt tillfälle för förskolebarn att ta del av en fin kulturupplevelse:

Musiksagan Tillsammans är en berättelse om vänskap tonsatt av Andrea Tarrodi, vars musik hörs på många konserthus runtom i Europa, och som var P2:s Composer in Residence 2011-2013. Till sin hjälp har hon haft regissören/scenkonstnären Svante Grogarn som skrivit berättelsen om de två vännerna Parvel och Jossip. Choosefria flöjtkvartetten 40f som tycker om att visa sina instrument och alla fantastiska ljud och klanger de kan uppbringa, framför denna underfundiga lilla saga med ord och toner.

Tillsammans framförs allra första gångerna någonsin onsdag den 4 och torsdag den 5 november, och ni är varmt välkomna! Föreställningen kostar ingenting, men antalet platser är begränsat till 25 barn per föreställning, så anmäl er gärna så snart som möjligt men senast den 28 oktober.
I denna föreställning vänder vi oss till förskolans äldre barn, det vill säga 4- och 5-åringar - och såklart deras pedagoger!

Plats: Fylkingen, Torkel Knutssonsgatan 2
Ingång Münchenbryggeriet, från Torkel Knutssonsgatan 2
genom valvet, över parkeringen, T-bana Mariatorget
Karta: http://www.fylkingen.se/files/images/fylkingenkarta.gif
Tider: Onsdag den 4 november kl. 09.00 och 10.30, samt
torsdag den 5 november kl. 09.00 och 10.30
För vem: Förskolebarn i åldrarna 4-5 år.
Mer information: Sarah Kim, intermedia [AT] fylkingen.se
Föreställningen är cirka 45 minuter lång.

Anmälan görs till Sarah Kim, intermedia [AT] fylkingen.se, senast den 28 oktober
Ange vilken förskola ni kommer från, antal barn och pedagoger, och vilken dag/tid ni önskar komma.

Varmt välkomna!