Backyard Friends Party! Bilda goes Fylkingen.

Dörrar 16.30.
Live: 17.00.

På scen:
Hypnosober
L'éléctron Libre
Sten Backman
Roe
Neon Heart
Visuals: Joa
DJ: David Linnros

Kvällens program har kokats ihop av Yann Le Nestour och Lena Malmborg från Bilda musik, som är Fylkingens granne tvärs över gården!
Programmet blandar några bekanta fylkingen figurer med nya spännande performance projekt som blandar elektronika, videokonst och dans.

Hypnosober är video- och danskonst som möts i gränslandet mellan klubben och psykologen, där färg, rörelse och stillhet i takt till ljud blir en blick inåt.

L'éléctron libre är en lekfull duett bestående av David Linnros - elektronik och Yann Le Nestour - röst, viola da gamba som tar er på en resa genom oväntade musikaliska trakter!

Sten Backman är en visuell konstnär som senast för Swedish Energies 2014 visade upp sin videokonst på ISSUE Project Room New York i samarbeta med ljudkonstnären Daniel Rozenhall. Denna gång kommer ett nytt stycke visas där han står för både ljud och det visuella. https://vimeo.com/124751638

ROE är det nya elektroniska musikprojektet av den Stockholmsbaserade spanska singer-songwritern Marta Reguera. Hon bjuder på en unik musikupplevelse där hennes starka röstprestation blandas med atmosfärisk electronica, och där de komplexa melodierna förhöjs av suggestiva lo-fi visuals, skapade i ett samarbete med filmregissören Olivier Guerpillon.

Neon Heart: Magnus Norden-trummor, Ben Kenward-elektronik, Johnny Karlsson-Kern-gitarr och bas, Yann Le Nestour-klarinetter, spelar hypnotisk, krautig improrock. www.neonheart.se

David Linnros (fd P2 Kaleidoskop) bjuder på eklektiska och spännande mixar. www.davidlinnros.com

------------------------------------------------

Facebook-event:

https://www.facebook.com/events/1489578421369279/

------------------------------------------------

Entré: 100kr (60 för student)

------------------------------------------------

Obs! Endast kort!

------------------------------------------------

Arrangemangent stöds av studieförbundet Bilda

Medlemsproduktion: Yann Le Nestour