Fylkingen presenterar: DISTRO // DRÖMFAKULTETEN

DISTRO // DRÖMFAKULTETEN är en mötesplats för musikintresserade och oberoende skivbolag verksamma i utkanten av den kommersiella musiken.
Vår vision är att under några kommande söndagar skapa ett rum där vi under en trevlig söndags-brunch kan samlas för att utbyta idéer, lyssna på och samtala om musik.
Vid varje tillfälle så bjuder vi in en akt som får spela upp/presentera musik och prata om den från vår caféscen. Det kan inbegripa allt från DJs som med pratmikrofon berättar om musiken den valt att spela eller Musiker och producenter som berättar om sin egna musikaliska verksamhet.

Söndagen den 4:e oktober är det dags för höstens första DISTRO. Denna gång är vi glada att få presentera kollektivet Drömfakulteten:

http://dromfakulteten.tumblr.com/

https://soundcloud.com/dromfakulteten

Drömfakulteten arbetar för att lyfta fram kvinnor och transpersoner inom den elektroniska musiken. De var representerade på årets Norbergfestival, där de framförde ett mycket uppskattat ambient-set.

Som vanligt kommer även olika skivetiketter att erbjuda sina släpp.

Etiketter på plats (Fler tillkommer löpande):

OMA333
http://oma333.com/

XKatedral
http://xkatedral.tumblr.com/

Om du vill sälja, byta eller skänka något på DISTRO är det bara att dyka upp, men du självklart också välkommen att kontakta: studio.temporar@gmail.com för mer info.

------------------------------------------------

fri entré

------------------------------------------------

Fylkingenproduktion

Med stöd av Kulturrådet, Stockholms Stad och Stockholms Läns Landsting