INSTÄLLT PGA SJUKDOM! - ARCADE OVERSEAS: GUDRUN GUT (DE) & QUILTLAND (SE)

Gudrun Gut har blivit sjuk och vi är tyvärr tvugna att ställa in evenemanget!
Detta är såklart väldigt väldigt tråkigt, men vi jobbar för tillfället med att försöka hitta ett nytt datum i sommar som passar alla bokningar. Planen är att flytta fram spelningen tills alla blivit friska. Vi återkommer så fort vi spikat ett nytt datum!
Tack för att ni förstår.
/Arcade Overseas

GUDRUN GUT (DE)
Den mångsysslande konstnären Gudrun Gut har en fantastisk historia och bakgrund i band som Einstürzende Neubauten, Malaria! och varit med i projekt som Miasma tillsammans med spoken word-artisten Myra Davies, och Greie Gut Fraktion med Antye Greie. 2007 släppte hon sitt bejublade soloalbum I Put a Record On. Gudrun Gut har en unik förmåga att kombinera en experimentell lekfullhet med en punkig strävhet i exakt allt hon gör, och har genom detta lyckats utmana inte bara Berlins elektroniska musikscen utan också den elektroniska musiken överhuvudtaget. Förutom att producera egen musik driver hon nu också labeln Monika Enterprise/Moabit Musik.

http://www.gudrungut.com/
https://www.youtube.com/watch?v=u8f3-Lfy168

QUILTLAND (SE)

Frida-Li Lövgren är en multikonstnär bosatt i Stockholm och har under de senaste åren under namnet Quiltland gjort musik där trance filtrerats genom febriga drömsekvenser och surrealistiska ljudlandskap. Musiken har en stark visuell inramning, och hon har även arbetat med performance och textilkonst i sitt skapande. 2014 gavs hennes debutalbum ut av Astro:Dynamics.

https://soundcloud.com/quiltland
https://www.youtube.com/watch?v=hKNBBfV0TsM

MERZEDES STURM-LIE
Installationer och performance
http://www.merzedessturm-lie.com/

DJ's:
ANJA
JIN
LAP-SEE
MARLENA

------------------------------------------------

Entré: 100 kr

------------------------------------------------

Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/854840761272224/

------------------------------------------------

Med stöd från Stockholms Stad