DISTRO #2: KAJSA GRYTT - KATT HERNANDEZ

Söndag den 17/5 är det dags för nästa DISTRO , den här gången vill vi testa duell-konceptet och bjuda in två kulturpersonligheter för att spela och berätta om sin absoluta favoritmusik, samt associera vidare på varandras musikval i okända och spännande riktningar.

Denna söndag har vi äran att presentera gitarristen, sångerskan och låtskrivaren Kajsa Grytt , legendar inom svensk punkrock, även känd från band som Tant Strul (1985–1988) samt 1998 i duon Kajsa och Malena.
Med oss denna eftermiddag har vi även Katt Hernandez , en amerikansk violinist och tonsättare som snabbt blivit en viktig och inflytelserik person i Stockholms experimentella musikscen.

Som vanligt bjuder vi in lokala labels att presentera och sälja sin musik. Under första timmen så reserveras Caféscenen för dessa att spela upp/prata om sina releaser. Är du sugen på att ta med dig och byta egna Mixtapes så uppmuntras även detta skarpt!

Om du har ett bolag som vill medverka, hör gärna av dig till info@mariahorn.se

Smarrig vegansk brunch och kaffe med dopp.
Vi har begränsat antal platser till Brunchen, så om du vill vara säker på att få mat, se till att vara i tid!

------------------------------------------------

DISTRO är en mötesplats för musikintresserade och oberoende skivbolag verksamma i utkanten av den kommersiella musiken. Vår vision är att under några kommande söndagar skapa ett rum där vi under en trevlig söndags-brunch kan samlas för att utbyta idéer, lyssna på och samtala om musik.

Vid varje tillfälle så bjuder vi in intressanta musikprofiler som får spela upp/presentera musik och prata om den från vår caféscen. Det kan inbegripa allt från DJs som med pratmikrofon berättar om musiken den valt att spela eller Musiker och producenter som berättar om sin egna musikaliska verksamhet.

------------------------------------------------

Fri entré
Brunch 60 SEK

------------------------------------------------

Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/1597427390504327/

------------------------------------------------

Fylkingenproduktion