Mörka Drömmar/Konspirationen

Nu återkommer två av våra absoluta live-favoriter, ?Alos från Italien och Sieben från England, för att återigen låta oss ta del av dessa två egensinniga ljudvärldar.

?ALOS (IT)

?Alos gjorde 2010 och 2012 bejublade, rituella framträdanden. Nu återkommer hon, med ett om möjligt ännnu tyngre sound. Hennes ned- och snedstämda gitarr, demongrowl från avgrunden och häxröster blandas med tunga samplingar och skärande loopar.

"?Alos skapar med gitarr, röst och pryttlar en mörk, primitiv ljudvärld som hon kallar Queer Pagan Doom Metal."

http://www.signorinaalos.blogspot.com/

---

SIEBEN (UK)

Alla som var på konserten med Sieben 2011 minns den fantastiska covern av Transmission och hela konserten som en av de Konspiratoriska höjdpunkterna det året. Vad multiinstrumentalisten, sångaren och kompositören Matt Howden bjuder på från sin breda repertoar denna gång återstår att se...

"Ensam, beväpnad med en skarpladdad fiol och loop-pedal bygger han upp mäktiga stämningar av mörker, rituella transloopar, beats och skönhet."

http://matthowden.com/

---

THE WOODEN BODY

The Wooden Body är ett samarbetsprojekt mellan violinisterna Matt Howden och Katt Hernandez, cellisterna Liam Morrissey och Jo Quail samt experimentmusikern Per Åhlund.

Under denna livedebut framförs "Apostes" och The Wooden Body består av trion Matt Howden, Katt Hernandez och Per Åhlund.

https://soundcloud.com/perahlund/sets/the-wooden-body

+
DJ's: envoyéer fr. Mörka drömmar (Andreas + Andre)

------------------------------------------------

Entré: 120/100 kr (Fylkingen-medlemmar & studerande)

------------------------------------------------

Medlemsproduktion: Per Åhlund